Learning Task 4: Write an equation for each problem and then solve it. ... 1. Four friends share a box of pens. Each receives three pens. Write and solve the equation to find the number of pens in the box. 2. There are 56 pupils ...
Learning Task 4: = 3 ; N = 1256 - 36 = N ; N = 2036 km: 1 hr = 420 km: N ; N = 12 hrsSolutions:1. Let N be the number of pens ...
1. 4×3=12 pens
2. 56-36=20 pupils
3. 432÷36=12 hours
1. Equation: 4×3=x
Let x be the number of pens in the box
2. Equation: 56-36=x
Let x be the number of pupils who did not join
the field trip
3. Equation: s=432/36
1.Let x be the number of pens in the box
x/4 = 3
Use cross multiplication, and x = 12
Therefore, there were 12 pens in the box
2.36 is the amount fo students who joined the field trip.
To find the pupils who didn't join the field trip:
56 - 36 = 20
There are 20 pupils who didn't join the field trip.
3.(432 divided by 36=12). And it will give you 12 as an answer. So the number of hours he will taking in order to reach 432 km with the speed of 36 km/hr is 12 hours.
I hope it helps po
4×3=12 May be help yan kasi yun dahil
math is easy for your
7C i think
1519 is the answer
3 + 3+3+3 = 12
4 each receive 3 pens
= 12 pens
GIVE ME BRAINLIEST